Τρίτη, Οκτωβρίου 31, 2006

Υπόθεση Τσιπρόπουλου - blogme.gr

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Διαβάζοντας το post του Αλρούδιου μου ήρθε στο μυαλό το Google Bomb (διάβασε τι είναι στο Wikipedia). Όποιος αναγνώστης μπλόγκερ, web admin ... θέλει ας βάλει τον παρακάτω κώδικα σε κάποια σελίδα html ή post. Ο κώδικας είναι ειδικά γραμμένος ώστε να μην φαίνεται – για να μην χαλάει το layout της σελίδας – αλλά κάνει τη δουλειά που χρειάζεται. Πείτε το σε όσους περισσότερους μπορείτε.
Αν κοιτάξετε το html αυτού του post θα δείτε ότι υπάρχει το link για το G.B.


5 σχόλια:

 1. Και γιατί δηλαδή να πηγαίνει εκεί και όχι στο blogme ή στο link του monitor; Όποιος δεν ξέρει δεν θα καταλάβει έτσι...

  Μη φανταστείς ότι θα διαφωνούσα αν δεν είχε γίνει όλο αυτό

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το G.B. έχει αρνητικό τόνο - ψάξε «miserable failure» στο google.

  Σκέφτηκα αρχικά την ιστοσελίδα της βουλής, εκεί όπου ψηφίστηκε ο νόμος που έβαλε στο κρατητήριο των Τσιπρόπουλο, αλλά από την άλλη δεν ήθελα να πληγεί ένας βασικός θεσμός.

  Η ιστοσελίδα του πρωθυπουργού μου φάνηκε καλή ιδέα γιατί αναφέρεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο, που έχει και την ευθύνη των νόμων που ψηφίζονται (θεωρητικά όχι, αλλά πρακτικά ξέρουμε πως δουλεύει το σύστημα) και μου άρεσε ότι στην κεντρική σελίδα είχε άρθρο για το Internet Governance Forum!

  Για να μην υπάρχει παρεξήγηση η επιλογή της ιστοσελίδας δεν έγινε με κομματικά κριτήρια - δεν θα εκπλαγώ αν μάθω ότι τον συγκεκριμένο νόμο τον ψήφισαν οι «δημοκράτες» που κυβέρνησαν τα προηγούμενα είκοσι χρόνια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Ανώνυμος31/10/06 11:28

  και γιατί δεν κάνουμε λινκ προς το www.liako.gr;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Αγαπητέ, το έψαξα και κατάλαβα τι σημαίνει. Ούτε και το δικό μου σχόλιό ήταν κομματικό και για αυτό έγραψα ότι δεν θα διαφωνούσα αν δεν υπήρχε το θέμα.

  Το έγραψα καθαρά για την καλύτερη ενημέρωση του κόσμου. Αν κάποιος δεν έχει ιδέα τι γίνεται δεν θα καταλάβει έτσι. Εκτός αν το κρατήσουμε για μεταξύ μας (όχι απαραίτητα κακό).

  Πάντως έχει πλάκα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Κάτι μου λέει ότι μας πρόλαβαν άλλοι (google). Βλέπετε και εσείς το άρθρο του CNN για την δηλητηρίαση των δύο παιδιών στην Κέρκυρα;

  ΑπάντησηΔιαγραφή